Normes Generals

DOCUMENTACIÓ

Tot gimnasta ha d’estar federat per tal d’estar cobert per una assegurança mèdica d’accident esportiu en cas de fer-se mal durant els entrenaments a les instal·lacions.  Les llicències federatives tenen validesa per un any natural, es girarà l’import corresponent a cada tipus de llicència dins la mensualitat de gener (s’informarà dels preus i condicions de cada any dins el mes de desembre).

QUOTES I CONDICIONS

Les quotes varien en funció a les hores/setmana de l’activitat. En realitzar l’alta al Club, s’abonarà una matricula de 75€.

1 hora 25€
2 hores 35€
3 hores 40€
4 hores 45€
5 hores 50€

Els grups de gimnàstica general  (babygym, iniciacions i adults) consten d’11 mensualitats més una quota de manteniment al mes d’Agost (que restarà tancat per vacances) per tal de conservar la plaça de cara al curs vinent.

En els equips de competició  les quotes  son de 12 mensualitats.

Es pot consultar al següent enllaç els preus de llicencies del 2018 així com les condicions de inscripcions a competicions i normatives de les mateixes.

PREU LLICENCIES 2018

VESTUARI

 Entrenament

Els gimnastes han d’anar vestits amb roba adient per la pràctica de la gimnàstica per motius de seguretat, descalços, amb mitjons o sabatilles especifiques de gimnàstica.  Les nenes amb roba cenyida, mallot, top i ciclistes… dur el cabell recollit i no dur rellotges  ni joies, els nens amb pantalons curts i samarreta.

                Competició

Els equips de competició han de portar per anar a competir el xandall del club i l’equipament específic de cada grup

ÚS DE LES INSTAL.LACIONS

Vestidors

Els i les Gimnastes  han d’utilitzar els vestidors del complex assignats:

  • Es reserva el vestidor 1 als mes petits, només en aquest vestidor es permet l’accés d’acompanyants per tal d’ajudar als nens /es.  No es pot deixar res als vestidors, sent obligatori l’ús de les guixetes . La clau de la guixeta la poden deixar a recepció o dins la cistelleta corresponent a cada grup.
  • La resta dels nens/es, hauran d’utilitzar els vestidors assignats (5 nens i 6 / 7 nenes) . No es permet deixar  res  als vestidors, sent obligatori l’ús de les guixetes. La clau de la guixeta la deixen al seu entrenador.

Pels desplaçaments intern (VESTUARI-SALA DE GIMNÀSTICA)  s’ha d’utilitzar xancletes o similars que es deixaran als sabaters de l’entrada de la sala.

*Tot gimnasta ha de signar els documents de acceptació o rebuig de totes les condicions de règim intern del club, drets d’imatge, doc llicencia…