Aquest cap de setmana passat es va disputar al pavelló d’Ausoneta de Vic la tercera fase de la copa Catalunya de gimnàstica artística masculina de promoció base i via olímpica.  És l’última abans del Campionat de Catalunya (9-10 de juliol, Vic) i el Campionat d’Espanya (22-23 i 24 de juliol, Pamplona) d’aquest any 2022.

Els gimnastes de l’egiba van ser presents amb les categories de Promoció i via Olímpica.

En Promoció 6 Pep Sanchez va aconseguir el primer esgraó del podi seguit pel seu company Carles Calavera i en promoció 4 unes petites caigudes allunen de les primeres places als gimnastes Edgar Amil 25è i Marc Martin 37è. L’equip de promoció 3 format per Quim Martinez 2n de la classificació general, Lluc Segura 9 è i Adam Rius 13è assoleixen  la plata per equips.

En via olímpica 3 Leo Diaz aconsegueix el segon lloc del podí i en via olímpica 5 el gimnasta Navarclí Pau Alberch no va poder acabar la competició per una mala caiguda al primer aparell i el seu company de club, Adrià Ruiz s’endú l’or de la general. Adan Castell de via olímpica 7 es va penjar la medalla de plata m’entres que Pau Sucias i Martí Estarlí culminen en la 7a i 4a posició de via olímpica 9.