Tres gimnastes del nostre Club, Álvaro Giraldez, Laia Font i Ona Sanchez, juntament amb el nostre entrenador el Xavier Casimiro han participat aquest darrers dies en el campionat mediterranis junior de Mersin (Turquia), tornen a casa amb un total de set podis (vuit medalles ja que una d’elles va ser per equips). Es tracta d’un esplèndid botí que demostra la gran presència del Club a les seleccions estatals i on cada cop té més pes.

En l’ultima jornada del campionat, reservada per a les finals d’aparells, hi va haver dues plates i dos bronzes. Una de les segones posicions va ser per a la berguedana Ona Sánchez, que va quedar segona a la final de salt amb una puntuació combinada de 12,850 punts. Només va ser superada pels 13,384 de la italiana Arianna Belardelli i va vèncer la turca Atiye Berra Karademir.

L’altra plata va ser per al sant-joanens Álvaro Giraldez en la barra fixa masculina. El bagenc va fer 12,633 punts, a només 44 mil.lèsimes de l’or de l’egipci Yahia Zakaria davant de l’italià Tomasso Bulla.

Per la seva banda, la gironellenca Laia Font va guanyar dos bronzes, en la final de terra, amb 11,900 punts i en barra d’equilibris, amb 11,833. Abans, tots tres havien estat plata per equips i la Laia Font havia guanyat el bronze en el torneig individual.