Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 3a Fase de la Copa Catalana de les categories Base 3-4-5 a Terrasa .

Les gimnastes de base 3 i 4 van competir el passat 21 i 22 de maig. Gina Ballús en la categoria de base 3 petites , Ona Martin en la categoria de base 3 mitjanes i en la categoria de base 4 petites Ada Garcia ,Júlia Sanchez , Emma Molina i Laia Sanchez van obtenir per equips una 8a posició.

Dissabte tarda va ser el torn de Base 5 Grans on el club EGIBA presentava dos equips. En la classificació general Maria Alcaide i Berta Alberch  aconseguia la 5a i 6a posició respectivament, i Abril Hidalgo obtenia la 4a millor nota en l’aparell de salt. En la classificació per equips, va pujar a l’esgraó mes alt del podi el conjunt format per Maria Alcaide, Berta Alberch, Beth Argerich i Laia Monteagudo; mentre que l’equip format per Abril Hidalgo, Berta Bayona, Rut Thomen i Txell Argerich quedava en 6a posició.

Va tancar el cap de setmana de competicó Aina Macià en la categoria de Base 5 petites on va fer una molt bona actuació.