Les gimnastes més grans del Club Egiba que competeixen a Copa Catalana d’Edat Escolar han fet la 3a i última fase de la temporada. La competició de la categoria E ha tingut lloc a Hostalets de Balenyà el cap de setmana del 7-8 de maig, i la categoria D a Terrassa el cap de setmana del 14-15 de maig.
Cal destacar que a la categoria D petites Nydia Clavo va obtenir la 1a posició a l’aparell de paral·leles; pel que fa les seves companyes d’equip Paula Sorroche, Laia Panavera, Laura Martín i Noa Valenzuela van fer una molt bona competició.
A la categoria D grans, Júlia Ballús, Berta Bové, Carla Cerezo, Elsa Vargas i Berta Ratera van quedar en 5a posició en la classificació per equips. Cal destacar a Carla Cerezo que va quedar en 5a posició a la classificació general, 2a a l’aparell de paral·leles i 6a a terra, i Júlia Ballús i Berta Ratera van empatar en 3a posició a l’aparell de paral·leles.
A la categoria E, l’equip format per Awka Becerra, Itziar Muñoz, Clàudia Querol i Aida González van quedar en 4a posició, i l’equip format per Alba Pérez, Mireia Montaner i Mireia Hernández van quedar en 8a posició. Cal destacar la 2a posició a l’aparell de salt que va aconseguir Itziar Muñoz; la 4a posició a barra d’equilibri i 6a posició a paral·leles que va obtenir Mireia Montaner; la 10a posició de Mireia Hernández a l’aparell de paral·leles i la 12a posició a la classificació general d’Awka Becerra.