El passat diumenge 15 de maig, l’equip d’inclusió del Club Egiba va participar en el XXV Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística i Rítmica organitzat per la Federació ACELL. Després de dos anys, s’han retrobat amb gimnastes d’altres clubs de la Federació ACELL.

El Campionat va anar molt bé, en masculina, el Carles Calavera va participar en dos aparells, salt i terra on es va emportar el bronze i l’or respectivament.
En femenina, es va participar en tres aparells, salt, barra d’equilibri i terra. Júlia Rueda va fer or a barra d’equilibri i plata a salt i terra. Anna Torres va fer plata a barra d’equilibri i or a salt i terra. Amaia Valentin va quedar en quarta posició a salt, bronze a terra i or a barra d’equilibri. Tania Cordón va quedar en sisena posició a salt, bronze a barra d’equilibri i or a terra. Julie Olivé va quedar en cinquena posició a salt i plata a barra d’equilibri i terra.
Amb aquest campionat, tanquen la temporada després de participar en aquest Campionat i en les tres fases d’Edat Escolar organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica.