El cap de setmana 30 i 01 de maig es va disputar la 3ª Fase de la Copa Catalana en Edat Escolar a Hostalet de Balenyà.

Categoria A4P l’equip format per Aina Casals, Blanca Martinez, Gina Gamisans, Julia Martinez i Carla Cambronero van ser segones. També cal destacar el primer lloc a l’aparell de paral•leles i el segon a l’aparell de terra de  Julia Martinez. I el bronze a salt de Carla Cambronero
Pel que fa la categoria A4G vam tenir la participació de Aila Vendranas i Alba Ricart.

A C4G,  l’equip format per Noa Lizana, Iona Paradera, Fiona Masfret i Ona Santolaria va obtenir la tercerca posició. A més, l’equip format per Martina Ruiz, Julia Mir i Ines Alamo va aconsseguir la cinquena posició.

Pel que fa individualment, Martina Ruiz es va penjar el bronze a la classificació general amb la segona millor nota de terra i Julia Mir amb la cinquena millor nota en el mateix aparell.  Fiona Masfret va quedar en cinquena posició en la classificació general amb la segona millor nota de paral·leles.

Cal destacar la bona actuació de les companyes  Aina Ramirez, Núria Junyent, Mariona Noguera i Alexandra Sinfreu.

A la categoria C4P, l’euqip format per les gimnastes Irene Peña, Gina Carrion, Lila Cols i  Paula Petrizzelli van aconsseguir la quarta poscicó. Felicitar també a Enia Puig, Julia Roy i Lizeth Vega per la bona actuació que van fer.