Dissabte 30 de maig , van competir les gimnastes de la categoria B4P i B4G.

A B4G, Zoe Marin va destacar amb la seva participació al finalitzar 5a a la classificació general, bronze a l’aparell de barra i 4a a l’aparell de terra. Les seves companyes d’equip, Júlia Martín, Paula Cambronero, Paula Alonso i Nicole Díaz, van fer també molt bona competició.

A B4G, l’equip format per Alèxia del Sar, Aina Garcia, Aina Aguilar i Gianira Chasi va aconseguir pujar al tercer esgraó del podi i penjar-se el bronze de la classificació per equips. A la classificació individual, Alèxia del Sar aconseguia la 4a plaça a 0,100 punts del podi; també va tenir la millor nota en l’aparell de salt, la quarta posició en l’aparell de barra i la tercera posició en l’aparell de terra, on la seva companya Aina Garcia va finalitzar en segona posició. També van participar Isona Codina, Lucía Roldan i Mia Martos fent una bona competició.