Aquest cap de setmana s’ha disputat a Terrasa, la 2ª Fase Copa Catalana en la Categoria de Via Olimpica.

En la categoria VO10 Lorena Medina va ser campiona en la classificació general, sent també primer en l’aparell de paral·leles, segona a terra i tercera a salt. L’equip format per Medina, Carla Font i Aina Solà van ser segones per equips en aquesta categoria.

Pel que fa la categoria de VO9, Laia Font es va proclamar campiona a la general, també a l’aparell de salt i segona a paral·leles, barra i terra. En aquesta mateixa categoria, Ona Sánchez va ser quarta a poques dècimes del pòdium, segona a salt i tercera a paral·leles i terra.

A VO7 hi va participar Mar Royo, destacant la tercera posició en l’aparell de salt. I en la categoria VO6, l’equip format per Maria Comallonga, Júlia Garcia i Claudia Navarro es van endur la medalla de plata per equips, cal destacar també la segona posició en l’aparell de salt i de paral·leles de Claudia Navarro i la tercera posició de Júlia Garcia en l’aparell de paral·leles

En la categoria VO5, va competir Elsa Martin.
El diumenge va començar amb la categoria VO4, on va competir la nostra gimnasta Arlet Nevado.
Les gimnastes de VO3, Martina Carmona, Elena Arcos i Martina Muñoz van ser terceres a la classificació per equips.
Les més petites de VO1, Vinyet Fontanals, Abril Fernández i Mia Jiménez van fer una gran competició i es van quedar a les portes del podi per equips sent 4es.
Cal destacar a Núria Comallonga, de la categoria VO2, que va fer una brillant actuació i va obtenir la segona millor nota en l’aparell de salt.