El passat cap de setmana es va celebrar la 3a fase de la Liga Ibérica de Gimnàstica Artística Femenina al municipi de Onda (Castelló, Comunitat Valenciana).

A la divisió B, l’equip Acònites format per Alba Garcia, Glòria Calm, Èlia Castells, Carla Cerdà, Anna Torra, Victòria Casamitjana, Abril Hidalgo i Berta Alberch, va obtenir una puntuació de 169’950 punts, sent el 6è millor equip de la competició i aconseguint classificar-se per la Gran Final de la Liga que es durà a terme el proper 11 de juny a Pozuelo de Alarcón. L’equip Egiba War, format per Clàudia Carretero, Jana Busquets, Jana Orgaz, Aura Cots, Laia Rosas, va aconseguir el seu millor resultat pel que fa a les fases regulars de la Liga, quedant en 10a posició amb 163’600 punts. I finalment, l’equip Shiny Widows, format per Beth i Txell Argerich, Laia Sant, Laia Monteagudo, Laura Torras, Berta Bayona, Maria Alcaide i Rut Thomen, es va classificar en 13è lloc amb 160’000 punts.

A la divisió C, el nostre únic equip, l’Egiba Blue Stars format per Jana Sola, Cèlia Sánchez, Mariona Homs, Abril Oliveras, Ruth Flores, Ariadna Rosell, Roser Chavala, Elsa Navarro i Aina Macià, va obtenir la 19a posició amb 165’200 punts.

Enhorabona a totes!