El darrer cap de setmana del 26-27 de març es va celebrar la 2a Fase de Copa Catalana d’Edat Escolar de la categoria D a Terrassa.
Les gimnastes del Club Egiba hi van participar fent una gran actuació.
A la categoria D petites l’equip format per Paula Sorroche, Nydia Calvo i Queralt Alonso van obtenir una bona classificació, destacant la 5a posició de Nydia a l’aparell de paral·leles. L’altre equip format per Laura Martín, Laia Panavera i Noa Valenzuela van fer també una molt bona participació a la competició.
Pel que fa la categoria D grans, l’equip format per Carla Cerezo, Júlia Ballús, Berta Ratera i Jana Xandri van obtenir la 5a posició, de les quals cal destacar la 6a posició de Berta Ratera a l’aparell de paral·leles. L’altre equip, el format per Berta Bové, Elsa Vargas, Rut Méndez i Zoe Puig van obtenir una molt bona classifiació, de les que cal destacar l’actuació a paral·leles de Júlia que va aconseguir també la 6a posició.