Aquest cap de setmana passat cinc gimnastes del nostre club van viatjar a Stuttgar per participar en la copa del món DTB Pokal.

En gimnàstica artística femenina, Laia Font i Ona Sánchez van ser dues de les cinc components de l’equip júnior el qual va aconseguir una 8a posició en el rànking per equips. Laia Font va presentar els seus exercicis en els quatre aparells obtenint bones notes en tots ells i aconseguint una plaça per a la final en l’aparell de salt en el qual finalment aconsegueix el bronze amb una puntuació de 12,883. Per la seva part, Ona Sanchez va aportar tres notes essencials a l’equip en els aperells de paral·leles, barra i salt, aconseguint sent la segona nota de l’equip júnior femení espanyol en poder entrar a la final de salt després de la seva companya Laia Font.
En categoria absolta Lorena Medina, va dur a terme tres aparells, pral·leles, barra i salt; dels quals dues de les seves notes van ser de gran ajut per la classificació final de l’equip sénior femení, obtenint una 6a posició. D’altre banda, Lorena Medina va aconseguir una plaça per a la final del salt en categoria absoluta obtenint finalment una 4a posició, darrere de les seves rivals Alemana (3a) Italiana (2a) i Canadiense (1a).