El cap de semana del 12 i 13 de març va ser el torn de les nostres gimnastes de Base.
Van participar a la 2a fase de la Liga Ibérica que es va fer a Pozuelo.

A la DIVISIÓ B, l’equip Acónitas (format per Èlia Castells, Anna Torra, Carla Cerdà, Glòria Calm, Alba Garcia, Victòria Casamitjana, Abril Hidalgo i Berta Alberch) acaba 7è de la competició amb una nota de 170,00p. Degut a la classificació general i per aparells, l’equip aconsegueix 14 punts, que es sumen als 12 de la 1a Fase i es mantenen en 10a posició, a les portes de la Gran Final que es farà a Jerez de la Frontera. L’equip Shiny (format per Beth Argerich, Txell Argerich, Laura Torras, Laia Sant, Laia Monteagudo, Berta Bayona, Maria Alcaide i Rut Thomen) acaba la competició en 13a posició i 162,150p, aconsegueix sumar 2 punts a l’aparell de paral·leles i es manté en 14a posició a la classificació de la lliga. I l’equip War (format per Jana Busquets, Jana Orgaz, Aura Cots, Laia Rosas, Clàudia Carretero i Júlia Sànchez) acaba la competició en 14a posició i 161,60p. Tot i així, l’equip aconsegueix la 6a millor nota a l’aparell de terra, fet que els dóna 5 punts i les fa pujar a la 13a posició a la classificació de la lliga.

A la DIVISIÓ C, l’equip Blue Stars (format per Ruth Flores, Aina Macià, Cèlia Sànchez, Jana Sola, Mariona Homs, Abril Oliveras, Ariadna Rosell, Roser Chavala i Elsa Navarro), amb 166,60p, guanya 1 punt a la classificació per aparells i es manté en 23a posició a la classificació de la lliga.