Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 1a fase de Copa Catalana de Via Olímpica, primera competició de la temporada. Hem tingut la presència de moltes gimnastes de l’EGIBA en les diferents categories.

Dissabte, les primeres a competir van ser les gimnastes de VO5 amb Elsa Martin i VO6 on Maria Comallonga, finalitza 5a sent 3a a salt i 2a a paral·leles. En aquest mateix nivell també van competir Clàudia Navarro i Júlia Garcia.
La tarda de dissabte va començar amb Mar Royo de VO7, seguit de Arlet Nevado de VO4, que es va estrenar al club fent molt bona competició.
Per acabar el dissabte, en la categoria VO10 Aina Solà va obtenir l’or a l’aparell de salt i plata a terra.

Diumenge va començar amb les gimnastes de VO3, l’equip format per Martina Carmona, Elena Arcos i Martina Muñoz finalitzen en 4a posició a poques dècimes del podi. A més a més, cal destacar la 3a posició en l’aparell de Salt de Martina Muñoz.
Les més petites de VO1, Vinyet Fontanals, Abril Fernández i Mia Jiménez van fer una gran competició i es van quedar a les portes del podi per equips sent 4es.
En la categoria de VO2, Núria Comallonga va fer molt bona competició obtenint la tercera millor nota en l’aparell de salt.