Lorena Medina, Thierno Boubacar , Laia Font, Ona Sànchez, Alvaro Giraldez i el tècnic Xavi Casimiro, convocats pels respectius  seleccionadors Nacionals per formar part de la primera competició de la temporada de l’equip Nacional Absolut, en la DTB Pokal.

Una competició  per equips  on es començarà a definir els components de les seleccions Nacionals de cara als objectius d’aquesta important temporada, amb l’Europeu de Munich a l’agost, primer tall classificatori per Paris 2024. .

La DTB Pokal, és possiblement la competició amb més nivell que se celebri a Europa. Amb la participació de la selecció de USA, Austràlia, Italia, Alemanya, Canadà, Països Baixos, Noruega, Suïssa, Bèlgica, França Israel i Austria.

Els equips tindran una primera competició per equips, classificatòria per la final per Aparells. L’espectacular Estadi “Porshe Arena” s’omple de gom a gom per gaudir d’aquest espectacle gimnàstic.

És una bona oportunitat pels nostres gimnastes da cara a anar guanyant la confiança dels seleccionadors, competint al costat dels millors i consolidant la seva presència a l’equip. Debuten en l’Equip Nacional Junior Laia Font i Ona Sànchez en el Femení i Alvaro Giraldez al Masculí. Gran oportunitat per tal d’aconseguir un dels tres llocs als equips pels EYOF a Eslovènia, la gimnasiada a Caen i l’Europeu Júnior de Munich.

L’Olímpic Thierno Boubacar, presentarà en competició nous exercicis per millorar les seves notes de dificultat, i refermar la seva progressió.

Per la Lorena Medina, és una bona oportunitat per anar augmentant el seu contingut en la dificultat dels seus exercicis i agafant experiència en competicions de primera linea de caràcter Mundial, consolidant la seva plaça en l’equip Nacional.

Fet històric, amb 5 esportistes als Equips Nacionals es demostra l’excel·lent moment esportiu en el que es troba l’EGIBA.

MÉS INFORMACIÓ A

https://www.enbw-dtbpokal.de/