Aquesta temporada la Fase Regular de la LLiga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina s’escurça a tan sols dues jornades classificatòries per la fase final abans de l’estiu per poder tornar al format inicial. Dues jornades al tercer trimestre i dues més abans de l’estiu, tot això es va modificar en motiu del Covid-19 i ara tornem a la normalitat.
Aquest fet ens obliga a no poder relaxar-nos, sumar un bon coixí de punts per la próxima jornada intentant arribar a la classificació per la final. L’Egiba ha ocupat posicions de podium en totes les edicions de la Lliga Iberdrola, l’objectiu continua sent el mateix.
En aquesta primera jornada classificatòria, anirem sense els nostres fitxatges estrangers, apostem per la cantera mes jove de la casa juntament amb la veterania de la resta de l’equip. Les gimnastes de primera divisió que competiran aquesta primera fase són, Carla Font, Lorena Medina, Berta Monteagudo, Aina Sola, Laia Font, Ona Sanchez, Mar Royo, Maria Comallonga, Claudia Navarro i Julia Garcia.
Es podrà seguir la competició a través de la plataforma la Liga Esport.