Aquest cap de setmana va tenir lloc la 1a fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina en les categories de Base 6 Petites i Base 7 Grans on hi tenim representació del club.
En la categoria de Base 6 Petites, l’equip format per Clàudia Carretero, Jana Orgaz i Aura Cots va finalitzar en la desena posició mentre que el format per Laia Rosas, Júlia Sánchez i Jana Busquets ho va fer en la número 12. Individualment, cal destacar la 5a posició de la Clàudia Carretero, obtenint la millor puntuació en el salt i la tercera millor en les paral·leles.
En Base 7 Grans, l’equip format per Alba Garcia, Glòria Calm, Èlia Castells, Carla Cerdà i Anna Torra va finalitzar en quart lloc a tan sols una dècima de pòdium. Qui finalment va aconseguir medalla va ser l’Anna Torra en la classificació individual, pujant al tercer esgraó del podi.

En la categoria de Base 5 mitjanes va participar la Elsa Navarro, Roser Chavala, Abril Oliveras, Jana Sola, Ariadna Rosell i Mariona Homs, totes elles s’estrenaven en aquesta nova categoria.

Enhorabona a totes!