El cap de setmana del 12-13 de febrer es va celebrar la 1a Fase de Copa Catalana d’Edat Escolar de la categoria D a Terrassa.
Les gimnastes del Club Egiba hi van participar fent una gran actuació d’inici de temporada.
A la categoria D petites l’equip format per Paula Sorroche, Nydia Calvo i Laura Martín van obtenir la 5a classificació. De les quals Paula va quedar en 10a posició en la classificació general i Nydia va fer medalla de plata a l’aparell de paral·leles. L’altre equip format per Queralt Alonso, Laia Panavera i Noa Valenzuela van fer una molt bona participació, de les quals cal destacar l’or a l’aparell de salt de Queralt.
Pel que fa la categoria D grans, l’equip format per Carla Cerezo, Júlia Ballús, Berta Bové i Elsa Vargas van obtenir la 7a posició i l’equip format per Berta Ratera, Jana Xandri, Rut Méndez i Zoe Puig van obtenir la 8a posició. Cal destacar la gran actuació a paral·leles de Júlia que va aconseguir la medalla d’or, Berta Ratera que va obtenir la medalla de plata i Carla que va obtenir la medalla de bronze.