El Club Egiba de Manresa es va proclamar subcampió de la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística després que el seu equip quedés segon en la final disputada al pavelló Bon Aire de Terrassa.

Les bagenques arribaven a la cita amb bones opcions de victòria, després d’haver guanyat en dues de les tres fases prèvies, a Palma de Mallorca i Castelló, i haver estat segones a Gironella, però finalment van ser superades per Les Moreres d’Esplugues de Llobregat, que es van proclamar campiones amb una puntuació de 194,866 punts.

L’Egiba va ser segon amb 193,366, i va completar el podi el Xelska de Palma, amb 193,266. Els tres clubs van rebre premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros. El quart lloc va ser per a Salt, amb 187,699 punts. L’Egiba va arrencar la primera rotació com a líder gràcies a iniciar en salt, amb 52,500 punts, pels 45,234 de Les Moreres en l’aparell més difícil, la barra d’equilibris. Però, de mica en mica, tot es va anar reduint. Les bagenques van haver de tancar amb la barra, i el 43,033, la pitjor nota dels quatre equips, li va costar el triomf. En la classificació individual, Laia Font va ser segona i Lorena Medina, quarta.