Lorena Medina Campiona de Catalunya Absoluta, Carla Font 2a i l’equip Absolut 1er EQUIP classificat .

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vic el Campionat de Catalunya de gimnastica Artística Masculina i Femenina.

Lorena Medina, aconsegueix l’or a la general, premiada amb la medalla UFEC als Camipions de Catalunya Absoluts, Carla Font, l’acompanya al Pòdium amb la segona posició. Després de la competició, la Lorena ja es desplaça a Madrid amb el seus entrenadors, a disposició de la Seleccionadora com a reserva de l’equip de Tokio, fins al moment de la partida de l’equip Olímpic cap a Japó, un honor pel Club Manresà, el tenir una gimnasta ben bé a les portes de Tokio, entrenant a casa.

L’equip Manresà Absolut, domina la Gimnàstica Catalana, amb Lorena Medina,  Carla Font, Aina Solà, Berta Monteagudo, i Berta Franquesa, s’imposa amb claredat al Campuonat de Catalunya absolut, dominant en  els quatre aparells.

En Categoria juvenil, Mar Royo aconsegueix la plata , mateixa posició que Claudia Navarro en la categoria Aleví.

En Gimnàstica Artística Masculuna, l’equip Júnior format per Aitor Gómez, Martin Flores, Marti Estarli, Álvaro Giraldez, aconsegueix la plata .
També enla categoria de  Base 3,  Adria Ruiz  1er   i Pau alberch 2. En Base 4, Adan Castell 1er. ,en la categoria de Promoció 3, Lluc Segura, Adam Rius, Jan Ramos i Marc Martin, segons per equips. I finalment En la Categoria de Promoció 6, el Veterà  Pep Sànchez de 42 anys, acaba en primera posició.