Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Olot el Campionat de Catalunya de Base 5-6-7-8, última competició de la temporada per a les gimnastes de Base del Club EGIBA.

Dissabte matí van competir les gimnastes de BASE 7 GRANS. En la categoria de B7G, l’equip format per Glòria Calm, Anna Torra, Alba Garcia i Berta Boixadé va aconseguir la primera posició en la classificació per equips. Individualment, la Berta Boixadé es va endur la segona posició en la general amb una gran actuació en l’aparell de paral·leles, fent que obtingués la millor nota en aquest aparell. Per altra banda, l’Alba Garcia va quedar en segona posició en la barra d’equilibris.

En la categoria de B6P hi va competir l’equip format per Laia Rosas, Clàudia Carretero, Gisela Vidal i Roser Chavala. D’aquesta competició va destacar la bona actuació de la Clàudia Carretero a les paral·leles, aconseguint la segona millor nota d’un total de 42 gimnastes

Per acabar la jornada de dissabte, el Club EGIBA presentava dos equips a la categoria Base 5 Grans. L’equip A, format per Beth i Txell Argerich, Abril Hidalgo i Maria Alcaide, es va proclamar campió de la categoria amb un total de 122.400 punts. L’equip B, format per Laia Sant, Berta Bayona, Berta Alberch i Rut Thomen, es va quedar a les portes del podi amb 118.100 punts, a només una dècima de l’equip que va classificar en tercera posició.

En la classificació individual, Txell Argerich va quedar 3a a la barra d’equilibri, Abril Hidalgo tercera a terra, i el bronze de l’aparell de salt el van compartir Berta Bayona i Maria Alcaide.

Diumenge començava amb la competició de Base 5 Mitjanes, on l’EGIBA participava amb un equip, format per Laia Monteagudo, Victoria Casamitjana, Ruth Flores i Claudia Serrano, i la Laura Torras com a gimnasta individual.

Cal destacar l’or de Victoria Casamitjana a l’aparell de barra, on va aconseguir la nota més alta de la categoria durant tota la temporada, un 12.300.