De les mans del Club EGIBA ,16 anys després, MANRESA TORNA A UNS JJOO

Manresa torna a tenir representació Olímpica amb la participació de Thierno Boubacar a Tokio.

El Comitè Olímpic ha fet públics els components de l’equip Olímpic pels propers Jocs de Tokio.

Manresa tornarà a tenir representació Olímpica!

L’EGIBA s’estrena a uns JJOO amb el seu gimnasta Thierno Boubacar

Amb paciència, esforç i la feina ben feta  del club manresà ha fet possible aconseguir la fita més important dins del món esportiu, després de 20 anys d’existència a la ciutat de Manresa.

Després d’aconseguir la plaça per equips al mundial Stuttgart 2019, classificant l’equip entre els 12 millors del món, l’objectiu de tots els membres del equip Nacional, s’ha centrat en aconseguir ser un dels quatre gimnastes escollits per anar a Tokio. En Thierno ha demostrat control rere control i competició rera competició, que era una peça vital per l’equip, ahir, finalment, el Comitè Olímpic va publicar la llista dels escollits. La resta de l’equip estarà format pel Veterà Néstor Abad, d’Alcoi,  i tres debutants en cita Olímpica, Joel Plata del Sant Boi, i Nicolau Mir del Xelska Balear. L’especialista en els aparells de terra i salt Rai Zapata, ha aconseguit també plaça Olímpica, al aconseguir encapçalar el rànquing en copes del mon.

 

Pel que fa a l’equip Femení, finalment Lorena Medina, no ha estat una de les gimnastes escollides, malgrat  anar passant tots els cribratges i controls,

aconseguint una  excel·lent primera posició a la lliga, la Seleccionadora ha optat per quatre gimnastes amb més experiència Internacional, tot i així Lorena continua estant a disposició de la seleccionadora compromesa amb el equip continuant amb la seva preparació fins just el dia abans de marxar.

Immens orgull i satisfacció per l’ EGIBA per ser el bressol olímpic de Manresa.

En aquests moments en Thierno es troba a Suïssa en un encontre internacional en preparació de la cita Olímpica, última competició abans de viatjar cap a la capital Nipona.