Aquest cap de setmana es va celebrar la 2ª Fase de la Copa Catalana d’edat escolars de Gimnàstica Artística Femenina a Terrassa. Després d’un any sense poder participar a una competició en forma presencial, les gimnastes del Club Egiba van fer una gran actuació i van aconseguir molts bons resultats.

En la categoria escolars A grans, l’equip format per Ariadne Rondon, Aina Garcia i Nehuen Becerra van aconseguir la medalla de bronze per equips. En aquesta mateixa categoria Ariadne Rondon es va endur l’or en tots els aparell, salt, paral·leles, barra i terra. Ariadne Rondon també va aconseguir la primera classificació a la general.

En la categoria D petites Vera Martinez va obtenir la 1ª posició a la classificació general. Mireia Montaner va fer 2ª a aparells de terra i barra d’equilibri. D’aquesta mateixa categoria van obtenir la 1ª posició l’equip format per Vera Martinez, Carla Cerezo, Mireia Hernandez i Mireia Montaner.

En la categoria D grans Claudia Querol va obtenir la 1ª posició en la classificació general i en els aparells de terra i barra d’equilibri. Awka Becerra i Alba Perez van fer empat en la 1ª posició a l’aparell de paral.leles. L’equip format per Claudia Querol, Itziar Muñoz i Aida Gonzalez van obtenir la 2ª classificació general.