El passat dissabte dia 24 d’abril van tornar les competicions de manera presencial, aquestes es van disputar a Terrassa, al pavelló del Bon Aire.

En la categoria escolars C4G, Mariona Homs es va endur l’or en la classificació general, aconseguint el bronze en els aparells de salt i paral·leles i la segona posició en l’aparell de terra. En la mateixa categoria Paula Sorroche es va proclamar en segona posició en l’aparell de barra d’equilibris. En la classificació per equips  Marion Homs, Paula Sorroche, Noa Valenzuela i Nydia Calvo van aconseguir la segona posició.

A la categoria Escolar C4P, Aina Macià va aconseguir la segona posició a l’aparell de terra i Fiona Masfret es va endur el bronze a paral·leles. En la classificació per equips Aina Macià, Iona Parareda, Fiona Masfred i Ona Santolaria es van classificar en primera posició. En aquesta mateixa categoria, l’equip format per Martina Ruiz, Iraia Lopez i Mariona Noguera es van endur el  bronze.