El passat cap de setmana, dia 06 des març es va disputar la 1ª Fase de la Copa Catalana en la categoría d’Escolars en les instal·lacions del vell congost a Manresa.

Aquest any amb motiu del covid s’ha hagut de canviar el mètode de competició, cada gimnasta és grabada amb zoom i validada per la Federació. Es competeix amb tots els aparells i un cop puntuats tots els exercicis es publica un video final de tota la competició, on fan públic els resultats de les gimnastes.

A la categoría Escolars A, les més petites Mia Jimenez es va proclamar primera de la general, obtenint l’or a barra i terra, la tercera posición a l’aparell de Salt i paral·leles.  Isona Codina va aconseguir la segona posición en paral·leles,  Aina García la segona posición en terra. Ariadne Rondon també es va clasificar primera de la general i va aconseguir la primera posición a l’aparell de barra i terra,  segona posición a Salt i tercer lloc en paral·leles. Lucia Roldan 3ª posición a salt.

En la mateixa categoría per equips, Nehuen Becerra, Lucia Roldan, Mia Martos i Isona Codina es van clasificar en la primera posición aconseguint l’or.

En la categoría Escolars B, Julia Sanchez, Laia Sanchez, Zoe Marin i Marina Sabata van obtener el primer lloc per equips i Ona Martin, Leire Soler i Enia Puig la segona posición.

En individuals Julia Sanchez  es va proclamar primera de la general obtenint el primer lloc en l’aparell de Salt, segona posición a barra i tercera a terra. Laia Sanchez segona de la general amb un primer lloc en paral.leles. Zoe Marin primera classificació a l’aparell de Salt.

En la categoría Escolars C, Noa Lizana obté una primera posición en barra, Iraia Lopez i Aina Macià,  empatades amb una segona posición a terra. Abril Oliveras, primera a la general aconsegueix la primera classificació a barra i la segona posició a paral·leles. i Alexandra Sinfreu la segona classificació en paral·leles. Mariona Homs segona a la general, primera posició a terra i segona posición a barra .

En la classificació per equips, l’equip format per Abril Oliveras, Mariona Homs, Irina Selga i Martina Selga s’han classificat en primera posición.  En la mateixa categoría l’equip format per Aina Macia, Ona Santolaria, Fiona Masfret i Aina Ramirez han obtingut una segona posición. L’equip format per Noa Lizana, Julia Mir, Iraia Lopez i Martina Ruiz en la tercera.

En la categoría Escolars D, Vera Martinez es classifica en primera posición en l’aparell de Salt i segona a paral·leles. Awka Becerra aconsegueix la segona posición a paral·leles i Emma Claret tercera posición a salt. Per equips Carla Cerezo, Vera Martinez, Mireia Montaner i Berta Ratera van obtenir la primera classificació.