L’equip format per, Carla Font, Lorena Medina, Mar Palliso, Berta Franquesa, Aina Solà, Berta Monteagudo, Laura Torrente, Ona Sánchez i Laia Font, aconsegueix el bronze a la Gran final de la Lliga Iberdola en primera divisió.

La competició es va haver de suspendre després de les tres primeres jornades de la fase Regular, per culpa de la pandèmia, la comissió de Clubs de la Federació Espanyola, va decidir donar la fase regular per finalitzada, encapçalada pel EGIBA, en segona posició el Xelska Balear, el club gironí del Salt i les Moreres, de Esplugues del Llobregat

A causa de la pandèmia actual la competició es va dur a terme amb una metodologia diferent. El quatre equips classificats van competir en les seves comunitats autònomes corresponents, les gimnastes que es preparen al CAR de Madrid, les van gravar allà, les que es preparen a Catalunya a Salt i les Balears a Palma, per evitar desplaçaments dels esportistes, sense jutges ni públic, tot va ser filmat, i les puntuacions es van extreure via on-line.

Tot i la dificultat per poder preparar aquesta competició, hem tingut diferents confinaments del equip per positius de covid que ens han impedit mantenir un entrenament constant, el resultat de les nostres esportistes ha estat fabulós, era molt necessari per elles tornar a entrar en període de competició, i han lluitat fins al últim aparell.

Fins avui, en la emissió a Tele Deporte de la competició, no s’ha conegut els resultats, fet que ens ha tingut amb intriga per que sabíem que tot hauria estat molt ajustat.

Varem començar al aparell de salt, on varem obtenir la segona millor nota per darrera del Xelska amb una puntuació de 52,850 punts. A paral·leles, degut algunes caigudes, ens superen els altres tres equips rivals i ens deixen molt a fora d’aconseguir el nostre objectiu, tot i que no sabíem com els anava als nostres rivals, els coneixem i sabem que aquí perdíem mol, però el imponent caràcter de les nostres gimnastes no ens enfonsa, a barra d’equilibris l’equip va fer una remuntada obtenint el segon lloc seguit de l’equip Mallorquí amb una diferència de 350,00 dècimes i finalment, en l’aparell de terra aconseguien una puntuació de 45,900 punts.

Tenim a destacar membres nous a l’equip com Laura Torrente que es va estrenar en l’aparell de barra. Lorena Medina i Carla Font han actuat als quatre aparells, Aina Solà i Laia Font, participen en tres, mentre que Ona Sánchez i Mar Pallisso actuen a Salt i Terra.

L’equip es va proclamar el tercer classificat amb un total de 186,550 punts mantenint el podi en la tercera edició de la Lliga Iberdrola on en les darreres edicions havien aconseguit l’or en la primera Lliga, i el bronze en la següent edició.