Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 2a fase copa catalana d’Escolars a Salt.

A la categoria escolars A, Julia Sanchez va aconseguir la primera posició i Laia Sanchez  la segona, a més a més l’equip format per les germanes Sanchez, Zoe Marin, Lena De Miguel i Paula Cambronero es van endur l’or.

A la categoria B petites, van competir Gina Carrion, Ona Martin i Leire Soler que va obtenir el bronze a la general.

A la categoria B grans, Aina Macià  es va endur l’or i Ona Santolaria la plata, cal destacar també la quarta posició de Iona Parareda a tant sols 3 decimes del bronze. L’equip format per Aina Macià, Ona Santolaria, Júlia Mir i Fiona Masfret van ser les campiones de la categoria, seguit de l’equip B format per Iona Parareda, Noa Lizana, Alexandra Sinfreu i Iraia Lopez que van aconseguir la plata. L’equip C format per Mariona Noguera, Martina Ruiz, Aina Ramirez i Abril Lupon també van fer una molt bona actuació.

Pel que fa a la categoria escolars C petites, cal destacar la 1ra posició d’Abril Oliveras en la classificació general. En la mateixa categoria, l’equip format per Abril Oliveras, Martina Selga, Irina Selga i Arantxa Rodriguez es van emportar l’or.

En la categoria C grans, l’equip format per Vera Martinez, Berta Ratera, Carla Cerezo i Mireia Hernandez van ser 1es en la classifcació per equips. Cal destacar també la 4a posició en la classificació general de Vera Martinez i Carla Cerezo a tant sols 3 decimes del podi. Laura Martin, Mariona Homs, Paula Sorroche, Júlia Ballús, Berta Bover, Elsa Vargas i Iris de Arco, també van fer molt bona competició.

En la categoria Escolars E grans Ariadna Barea i Marta Peña, i en la categoria Escolars E petites Rosa Garriga, Georgina Grané i Paula Jurado, de les quals cal destacar la 1a posició a barra d’equilibri de la darrera gimnasta.

Felicitem a totes les gimnastes per la seva actuació a la competició.