Aquest cap de setmana passat s’ha disputat al Pavelló Municipal de gimnàstica de Salt, la primera fase de la Copa Catalunya de gimnàstica artística masculina on el club Egiba ha estat present en les categories de promoció base i via olímpica.

Cal destacar el debut de Carles Calavera en competició ordinària, fina ara ho feia en especials olímpics i per tal de potenciar  la inclusió a traves de l’esport, s’ha optat competir en competicions de la Federació Catalana de Gimnàstica.

Els primers a competir van ser l’equip de promoció 2 format per: Otger Guerrero 28è, Quim Martinez 30è, Maximiliano Otin 41è i Adam Dalmau 12è obtenen la 7a classificació per equips.

En promoció 3 l’equip format per Jan Ramos 4rt, Marc Martin 34è, Lluc Segura 28è, Marc Marti 34è, Yeray Casas 23è i Edgar Amil 37è obtenen la cinquena posició.

En Promoció 4, Alex Peña aconsegueix la catorzena posició i el veterà i actual campió de Catalunya Pep Sanchez la cinquena en promoció 5.

El gimnasta Manresà Biel Diaz puja al tercer esglaó del podi en base 2 i el seu company Pau Alberch es proclama campió d’aquesta categoria.

En base 3 Adan Castell obté la 8a classificació i en base 6 van competir David Pujol i Manel Lopez aconseguint la 5a i 7a posició.

Els gimnastes de via olímpica 7: Pau Sucias, Marti Estarli, Arnau Delgado i Aitor Gomez obtenen la segona, tercera, quarta i cinquena posició respectivament.

En via olímpica 9  Martin Flores es proclama subcampió d’aquesta categoria.