Aquest cap de setmana s’ha disputat a Manresa la 1a Fase de la Copa Catalana en les que han participat les gimnastes dels nivells més alts, la categoria de Via Olímpica.

En la categoria Absoluta,   Lorena Medina s’endu el trofeu aconseguint la  1a posició,
i  Mar Palliso la para,  Aina Sola a una sola plaça de les posicions de pòdium aconseguint la  4a plaça  a la general.
En la classificació per equips l’equip format per Lorena Medina, Mar Palliso, Aina Sola i Berta Monteagudo van obtenir la 2a posició per que Berta Monteagudo només va fer un aparell.

En la categoria junior pre-elite, van competir Laura Torrente i Marta Cano, on aquesta va obtenir la 1a posició  en Barra d’equilibri i 3a en aparell de Terra. Laura Torrente 6a a la general.
En la Categoria Benjamí, Mar Royo aconsegueix l’or a la general, i l equip format per Mar Royo, Maria Comallonga i Claudia Navarro aconsegueix la primera plaça en la classificació per equips.

En el nivell 4, van competir Claudia Carretero i Julia Garcia, on Claudia va obtenir una 1a posició en l’aparell de Terra i Julia Garcia 2a a paral·leles.

En el nivell 3 , Julia Monteagudo acaba en la 9a posició  a la general.

En el nivell 2, Elsa Martin s’enfila a la segona posició de la general i competeix Jana Orgaz només a l’aparell de paral·leles

Les més petites se Via Olímpica, en el nivell 1  l’EGIBA hi presenta  dos equips. L’equip A, Nuria Comallonga, Ariadne Rondon i Emma Molina i l’equip B, Helena Arcos, Martina Muñoz, Ada Garcia i Martina Carmona que queden  a una sola posició de les places de pòdium, 4es  per equips. I en la classificació individual, Martina Muñoz 5a a la general. Totes elles fent una molt bona actuació per debutar en la competició.

Dos caps de setmana seguits de gimnàstica a Manresa amb una participació de més de un miler de participants en aquesta primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica en categoria de Base i Via Olímpica,  sistema de competició  que consta de tres fases repartides per la geografia Catalana i una fase final reservada a les deu primeres classificades de cada categoria desprès de les tres fases classificatòries.
Manresa ha a acollit una competició amb una elevada satisfacció dels participants per la bona organització de l’event gràcies a la important implicació de voluntaris del club,  tant l’equip tècnic com pares i mares. Felicitats pels clubs visitants com per part de la Federació Catalana de gimnàstica.