Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Manresa la 1a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina per a les categories de Base 4 i 5, i Escolars D3.

El club EGIBA començava la seva participació el dissabte al matí amb dos equips de Base 5 Mitjanes, categoria on hi competien 102 gimnastes en total. Després d’una bona competició, l’equip A format per Berta Alberch, Maria Alcaide, Victòria Casamitjana i Abril Hidalgo va quedar en quart lloc a una dècima del podi. En la classificació individual, Victòria Casamitjana va aconseguir una meritòria 9a posició, i Abril Hidalgo quedava 4a a l’aparell de salt.

Al final de la primera jornada, Beth i Txell Argerich van representar al club a la categoria Base 5 Grans. Després d’una molt bona competició, Txell Argerich va aconseguir pujar al segon calaix del podi en la classificació individual, mentre que Beth Argerich aconseguia la cinquena millor nota a les paral·leles.