Aquest cap de setmana alguns dels nostres gimnastes han viatjat fins a Mallorca per disputar la Mallorca Gym Cup.

Dissabte al matí va ser el torn de les mes petites de nivell 4, Laia Font, Ona Sanchez, Marta Cano, Mar Royo, Laura Torrente i Maria Comallonga van classificar-se en tercera posició per equips. Laia Font va obtenir l’or a la general, i la classificació per aparells; 2ª a Barra i 3ª a Salt i Ona Sanchez 2ª en l’aparell de Salt.

A la tarda competien les més grans nivell 5; Lorena Medina, Mar Palliso, Andrea Carmona, Berta Monteagudo i Aina Sola. Es van classificar en 2ª posició. Lorena Medina va obtenir la plata a la general, 3ª a Paral·leles i Terra. Mar Palliso va ser 2ª a Salt i Andrea Carmona 1ª a Terra.

Pel que fa la masculina, es dividia en dues categories, en la categoria junior; Aitor Gomez, Martí Estarli, Martí Flores, Pau Sucias i Alvaro Giraldez i en la categoria sènior, Thierno Boubacar.

Aitor Gomez, va obtenir la 3ª posició a Paral·leles i Pau Sucias 1ª posició a Cavall d’Arcs. Thierno Boubacar es va proclamar subcampió a la general, individualment 3e a Salt, 1e a Cavall d’Arcs i 3e a Barra Fixa.

Enhorabona a tots els participants i als podis obtinguts!