L’EGIBA continua liderant la fase regular en la primera divisió de la lliga Iberdrola

L’equip format per Ona Sánchez, Laia Font, Aina Solá, Mar Palliso , Andrea Carmona i Lorena Medina, aconsegueix el bronze a Sevilla.
A diferencia dels equips rivals, l’Egiba viatja a Sevilla sense reforços, el reglament permet una gimnasta estrangera o cedida per un altre club, però per la situació que ens trobàvem al haver aconseguit l’or a la primera jornada, en permetia donar experiència a gimnastes mes joves per anar-se formant, i el resultat ha estat excel·lent.
La competició la iniciem al Aparell de Salt, aconseguim un total de 53,266 punts la primera posició en aquest aparell. A les Paral·leles 44,966 punts, amb algun error a l’execució. En la a barra d’equilibris , amb uns exercicis segurs, aconseguim sumar 45.334 punts, i al Aparell del terra tot i ser sempre el millor Aparell del Egiba tant pel treball coreogràfic com per l’elevada dificultat de les acrobàcies en les nostres gimnastes, sumem un total de 47,033 punts, allunyat dels punts que l’EGIBA ens te acostumats en aquest aparell. Possiblement la falta de pista homologada del Aparell de Terra en les nostres instal·lacions, en comença a passar factura.

Els 10 punts aconseguits amb el tercer graó del pòdium deixen l’equip Absolut del EGIBA en una posició  immillorable a falta de una fase de cara a la classificació per la gran final, competició reservada als quatre equips primers classificats a la fase regular

L’equip Manresà viatjava a Sevilla amb l’objectiu de situar-se entre els quatre primers equips classificats, la tercera posició aconseguida, sumada a la distribució final en la classificació dels altres equips en aquesta fase, permet al EGIBA liderar amb 25 punts la fase regular, seguit pel Xelska  Balear amb 24, Esplugues les Moreres amb 21 , i   El Salt i la SALLE exaecuos amb 16, i ja amb poques opcions de classificació, Los Cantos Alcorcon i el Terrassa amb  5 punts i l’Hospitalet amb 4.
Distribució de punts
1r equip classificat.   15 punts
2n                                12
3r                                 10
4rt.                                8
5e.                                 6
6e.                                 4
7e.                                 2
8e.                                 1

No prou amb el Pòdium per equips, aquesta fase també hi havia Pòdium individual, el color del EGIBA hi va ser ven present, amb Andrea Carmona a la segona posició i Lorena Medina a la tercera.

Andrea Carmona 2ª posició i Lorena Medina 3ª posició