Aquest cap de setmana s’ha disputat al pavelló Municipal d’Esports Castell d’en Planes de Vic la 1ª Fase Copa Catalana en la modalitat d’Escolars.

En la modalitat d’Escolars A4 Grans, format per Lena de Miguel, Julia Sanchez, Laia Sanchez, Paula Cambronero i Zoe Marin van obtenir la plata per equips. En individuals Laia Sanchez 1ª i Julia Sanchez 3ª.

En la categoria Escolars B4 Grans, hi competia l’equip format per Mariona Noguera, Iona Parareda, Alexandra Sinfreu, Noa Lizana van obtenir la 3a plaça i l’equip format per Julia Mir, Fiona Masfred, Aina Macia i Ona Santolaria van quedar primeres per equip. L’Aina Macia va obtenir l’or en individual.

Pel que fa a les noies d’Escolar C4 Petites, l’equip format per l’Abril Oliveres, Martina Selga, Irina Selga i Laura Martin van quedar en 3a posició i l’Abril Oliveras es va endur la plata individual. Categoria C4 Grans Mireia Hernandez, Berta Ratera, Vera Martinez i Carla Cerezo van obtenir l’or per equips i Mireia Hernandez, l’or en individual també.

A la categoria E Petites van competir Paula Jurado, Georgina Grane, Rosa Garriga i en la categoria E Grans, Marta Peña i Ariadna Barea, van fer una molt bona actuació.

Cal destacar també el gran treball realitzat per les nostres gimnastes d’Inclusió que van fer una molt bona competició.

Enhorabona a totes les gimnastes!!