El cap de setmana del 18 i 19 de gener el club va participar al Trofeu Ciutat d’Olot.

El matí de dissabte, va competir l’equip de gimnastes de la categoria base 7, format per Berta Boixadé, Gloria Calm, Alba Garcia i Elia Castells, i es va posicionar al segon lloc del podi. Cal destacar la plata de l’Alba a l’aparell de barra i terra.

El grup de base 6 , format per l’Ivet Carreras, Idoia Berruezo, Gisela Vidal, Roxy Filip, Laia Rosas, Elia Conesa, Martina Farriol, Anna Torra i Morgana Macedo, va realitzar una molt bona competició. Cal destacar les actuacions de l’Idoia; que es va endur l’or a salt, i de l’Anna i la Gisela; que van posicionar-se en segona i tercera posició de paral·leles respectivament.

A la tarda va ser el torn de les gimnastes Júlia Monteagudo, Júlia Garcia i Clàudia Carretero de les categories de Via Olímpica 3 i 4. En via olímpica 4, la Júlia Garcia va obtenir la plata a la classificació general i la Claudia a l’aparell de barra d’equilibri.

Tot seguit va ser el torn de la gimnasta de Via Olímpica 5, Clàudia Navarro  . Va realitzar una brillant actuació aconseguint l’or a la classificació indivudual i a l’aparell de barra d’equilibri.

Diumenge va ser el torn de les més petites de Via Olímpica, Elsa Martín, Jana Orgaz, Ada Garcia, Martina Muñoz, Martina Carmona, Nuria Comallonga, Emma Molina, Ariadne Rondon i Elena Arcos. Per a algunes d’elles va ser el seu debut. L’Elsa va posicionar-se tercera a la general i segona a l’aparell de paral·leles, la Jana Orgaz plata a Salt de poltre i la Martina Muñoz es van endur el bronze de paral·leles.

Felicitem a totes les gimnastes participants al trofeu d’Olot.