Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 1a jornada de la fase regular de la lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina. Tot i comptar amb baixes importants, les nostres gimnastes aconseguiren sumar els 15 punts que els permetran disposar d’un bon coixí per afrontar la fase regular amb comoditat i aconseguir l’objectiu de la classificació per la Gran Final en primera Divisió .

En començà la competició a l’aparell del Salt on hi participaren Aina Solà, Andrea Carmona, Lorena Medina, Mar Palliso i Laia Font, amb molt bona actuació de totes elles sumant 51,660 punts, i encapçalant la competició des de l’inici, superant de 1,5 punts al Xelska Balear ja es va veure que era l’equip a batre. A les paraleles, Berta Monteagudo supleix a Mar Palliso, aconseguint entrar a l’equip quatre exercicis sense error, fet clau en una competicio per equips. A la barra d’equilibris, tot i entrar alguna caiguda, aconsegueixen tant sols mig punt menys que el Xelska Balear. Ona Sánchez debuta a la lliga suplint a Mar Palliso al terra iaconseguint aportar la seva nota a l’equip .

La clau de l’èxit la trobem en una gran cohesió d’equip, on totes les components es troben molt compromeses aportant-hi tothom el seu treball.
Tot i la baixa de gimnastes importants per l’equip com la Carla Font i la Berta Franquessa, l’equip va respondre per sobre de les expectatives, mostrant el potencial present i futur.

Lorena Medina, tot i amb una caiguda a la barra d’equilibris, aconsegueix la 2a posició a la classificació general, aportant a l’equip els quatre aparells. Andrea Carmona, amb dues caigudes a l’aparell de barra, aconsegueix la 5a posició a la general, aportant tres dels quatre aparells, consolidant poc a poc la seva recuperació. Mar Palliso aporta un bon Salt i una bona nota a la barra. Laia Font, tot i la seva joventut, va fer els quatre aparells aportant a l’equip la barra, el terra i les paraleles. Berta Monteagudo la Barra i les Paraleles, Aina Solà el salt i Ona Sánchez el terra.

La segona setmana de Febrer, l’equip viatjarà a Sevilla amb l’objectiu de continuar amb la mateixa linea per encaminar-se una temporada més cap a la final.