Després de seleccionar els millors gimnastes júniors Catalans, el passat cap de setmana és van desplaçar fins a Linz ( Austria ) per participar en la 16a edició de l’Austrian Futur cup de gimnàstica artística masculina. 150 participants d’arreu de món com  Japonesos , Australians, Canadencs, Russos, Ucraïnesos, Suissos, Finlandesos, Alemanys, Holandesos, Anglesos, Búlgars, Belgues, Italians, Eslovens, Catalans i Austríacs van omplir de nivell el pavelló Tips Arena de Linz.

La selecció Catalana formada pel gimnasta del club Egiba Alvaro Giraldez, Dietmar Reinhart del Salt gimnàstic club, Sergio Kovacs i Jan Carrera del club Sant Boi no van poder competir amb igualtats de condicions degut a una baixa d’última hora  del gimnasta Dietmar per un talla a la mà. Els seleccionadors catalans Lluís Márquez de l’Egiba, Adrià Alonso i Alvaro Carrascal valoren aquesta competició com una excel·lent formació per aquests joves gimnastes.