Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Pavelló Municial Castell del Plà de Vic, el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina on un total de trenta gimnastes del Egiba hi han participat.

En la modalitat de Gimnàstica Artística Femenina, Lorena Medina es va guanyar el títol de Campiona de Catalunya Absoluta, obtenint el trofeu de la UFEC, al imposar-se a la categoria Senior.

Andrea Carmona, en la mateixa categoria aconsegueix el Bronze i Mar Palliso la Plata al aparell de Barra i el bronze a Salt.

En la categoria Junior, Berta Monteagudo s’ha endut la 3a posició mentre que Berta Franquesa acaba la comeptició 7a.

Ona Sanchez Plata en Infantil.

Les Benjamines Maria Comallonga, Julia Garcia i Julia Sanchez acaben respectivament en 5a, 7a i 8a posició. En la categoria de Base, Gloria Calm puja al podi en 3a posició i  Berta Bayona 8a a la General.

En Gimnàstica Artística Masculina, Martí Flores es va proclamar campió de Catalunya Juvenil.

L’equip format per Aitor Gomez, Pau Sucias, Alvaro Giraldez, Martí Estarli i Arnau Delgado, va obtenir la primera posició en la categoria Infantil. Aitor Gomez i Pau Sucias, es van endur el 2n i 3e lloc respectivament.

Pel que fa la categoria de Base, Pau Alberch va quedar subcampió de Catalunya de Aleví, destacant la seva primera posició en anelles, i d’altra banda Biel Díaz va quedar 4t, amb molt bones notes als aparells. Adan Castells va competir a la categoria de Base 3.

L’equip de promoció 1 format per Adam Dalmau, Otger Guerrero, Quim Martinez, Unai Muñoz i Maximiliano Otin van quedar sisens per equips  i el de promoció 2 format per Jan Ramos, Lluc Segura i Marc Martin van quedar novens. En promoció 3, Alex Peña, Yeray Casas y Edgar Amil van obtenir la 6a posició i el veterà del Club Pep Sanchez, va obtenir l’or en Promoció 5.