Aquest cap de setmana s’ha disputat a Bèlgica, la competició internacional Gymnovacup on el nostre equip de gimnastes ha participat.

Ona Sánchez i Laia Font van participar en la categoria aleví, on Laia Font va obtenir la 3a posició all-around. En la categoria júnior van participar Berta Monteagudo i Aina Solà, que va obtenir també el bronze a l’all around. Lorena Medina, Mar Palliso i Andrea Carmona van competir a la categoria sènior, la més elevada, en aquesta Andrea va obtenir la segona posició. Algunes de les nostres gimnastes es van classificar a les finals per aparells, on Andrea Carmona es va endur la segona posició en l’aparell de salt. La nostra gimnasta Carla Font, va acompanyar al seu equip però no va poder competir per una lesió al genoll que li va impedir.

L’equip de l’Egiba després d’una gran actuació van aconseguir la segona posició per equips.