La Selecció Catalana amb Andrea Carmona, Carla Font i Lorena Medina del EGIBA, guanyen el Prestigiós Rose Bowl Anglès
El torneig més antics del regne Unit i un dels més antics d’Europa, amb 38 edicions consecutives per on hi ha passat clubs i seleccions d’arreu del Món i amb un palmarès al nivell de campions olímpics com la Russa Aliya Mustafina o les locals Claudia Fragapanne entre moltes.
Un torneig on els ultimes 10 edicions ha estat guanyat per Anglaterra , Gran Bretanya o Austràlia, potents seleccions en gimnàstica.
Dissabte és va celebrar el concurs 1, d’on es treu el pòdium d’equip, el individual i les classificacions per a les finals per aparells .
En la Classificació per equips hi han participat les cinc Gimnastes de la selecció i ha comptabilitzat les 4 millors notes a cada un dels aparells.
L’excel·lent actuació de totes les gimnastes del combinat Català, les va permetre l’accés al primer graó del Pòdium, aconseguint a demes el millor registre en la història del trofeu, superant la barrera dels 200 punts amb un registre final de 200,033 punts .
Lorena Medina , va tenir una actuació Excel·lent, va aconseguir l’Or All-round i a part de ser la campiona d’aquest trofeu, és va classificar per la final dels quatre aparells . Andrea Carmona, que tornava a la competició després de 8 mesos de baixa per lesió , va acabar en 10a posició a la classificació individual, aconseguint la classificació per a les finals de Barra, Terra i Salt. Carla Font només va poder completar tres dels quatre aparells per una caiguda a la última sèrie acrobàtica del terra que li va impedir participar al aparell del Salt. Ja havia fet les paral·leles, aconseguint un 13:00, la nota més alta en aquest aparell en tot el cap de setmana, i la barra, on també va poder aportar la seva nota al equip. Va ser baixa de cara a les finals .

Diumenge és va acabar d’arrodonir la fita al torn de les finals per aparells.
Lorena Medina va guanyar l’or a la barra d’equilibris amb un 13:100, mentre que Andrea Carmona va quedar en quarta posició a 0,05 punts del pòdium en aquest aparell.
Al aparell de Paral·leles també el va guanyar Lorena Medina aprofitant la seva correcte execució envers les rivals que presentaven dificultats mes elevades aconseguint un 12.309. Al Aparell del Terra també va aconseguir l’or amb 12.700 punts, aparell on Andrea Carmona també hi estava classificada i va aconseguir la 5a posició presentant però un exercici de elevada dificultat agafant confiança en l’evolució de la seva lesió i tornada a la competició.
El Salt va ser guanyat per Claudia Villalba, gimnasta del CAR de St Cugat pertanyent al Gimnàstic Terrassa , i el bronze hi va haver un empat entre Andrea Carmona i Lorena Medina.

En dues setmanes, les nostres gimnastes de l’Egiba tornaran a tenir una important competició, la Gymnova Cup a Bèlgica, on s’hi afegirà la resta de gimnastes que per elles serà l’inici de temporada de competició.