Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Valladolid el campionat d’Espanya de trampolí amb la participació dels nostres gimnastes Marina Chavarria i Robert Vilarasau

Marina Chavarria és proclama Campiona d’Espanya Absoluta amb una impecable actuació aconseguint un total de 100,770 punts , presentant una gran dificultat i execució del exercici lliure amb 54,375 punts superant de mes de dos punts i mig la segona classificada. A part del títol de campiona d’Espanya, la Marina va ser premiada amb el trofeo Iberdrola.
El Robert no va tenir la sort de cara a la final, tot i aconseguí la primera posició en la fase classificatoria amb 107,055 punts, amb la millor nota tant al exercici obligatori com al lliure. Una caiguda a la final, el deixa amb una cinquena posició final.

Tant la Marina con el Robert, estan seleccionats pels seleccionadors Nacionals per prendre part la propera setmana a la copa del Món de Trampolí de Valladolid, ells ja s’han quedat a Valladolid per la preparació de la copa del Món.