Les noies van aprofitar la jornada de portes obertes del CAR de Madrid, per fer un control amb format de competició com a última actuació abans del mundial.

La Carla ha fet avui l’últim control, amb molt bona actuació als quatre aparells, i amb un salt que pot ser important per l’equip, un yurchenco amb pirueta i mitja, que es el salt amb la nota de partida més alta del combinat femení.

Difícil decisió de la Seleccionadora, tres titulats bastant clares, però depenent de estratègia d’equip. Els aparells de la quarta i cinquena gimnasta, els noms de les seleccionades poden variar.

Així com amb el Thierno, ho veiem molt clar, la Carla ho té una mica més difícil. Tot i que encara que no ho aconsegueixi, haver arribat fins aquí i haver preparat el mundial amb tant sols 17 anys, ja hauria estat un èxit i una formació i experiència excel·lent cap al seu futur esportiu.