Fantàstics resultats dels nostres gimnastes durant aquesta setmana en el Campionat d’Espanya a València.

En la Categoria Absoluta, Carla Font Campiona d’Espanya al salt amb una nota final de 14,000 punts, la més alta del cap de setmana. Thierno Boubacar, Campió d’Espanya d’arcs i Lorena Medina va obtenir el bronze en Salt.

L’equip absolut femení, format per Carla Font, Andrea Carmona, Mar Palliso i Lorena Medina, van quedar en una tercera posició.

En la Categoria Junior, Berta Monteagudo va aconseguir el bronze en Terra i Fidel Serra bronze en Salt.

Categoria Júnior, Marti Flores plata a Salt i bronze a Barra fixa.

Categoria Infantil, Laia Font es va proclamar Campiona d’Espanya, or a Terra, plata a Paral·leles a Barra d’equilibris i bronze a Salt. Ona Sanchez campiona d’Espanya de Salt.

Categoria Aleví, Mar Royo Campiona d’Espanya a l’aparell de Paral·leles i plata al terra.

Categoria Benjamí, Maria Comallonga, Subcampiona d’Espanya i bronze a Barra. Per equips, l’Egiba Campiona d’Espanya juntament amb Julia Monteagudo, Julia Sanchez, Claudia Carretero i Julia Garcia.

Podium Masculí del Egiba; ALvaro Giraldez, campió d’Espanya, or a Terra, Salt i Barra fixa, plata a anelles i paral·leles. Aitor Delgado, subcampió d’Espanya, or a Anelles i Paralel·les, plata a Cavall d’arc i bronze a Barra fixa. Pau Sucias 3è a la general, or a Cavall d’arc, bronze a les Anelles. Marti Estarli plata a Barra fixa i bronze a Terra.

Bona competició de la Junior Berta Franquesa, 6ª a All Arround i Aina Solà que acaba en la 10ª posició.

Debuten les prebenjamines Jana Orgaz, Elsa Martin i Martina Muñoz. En aleví Leire de la Peña i Claudia Navarro 6 es per equips. Laura Torrente 35ª en categoria Juvenil.

L’Andorra Joan Prat acaba en la 16ª posició en Junior, i Gerard Ballesteros 12è en Juvenil.

Enhorabona per tot el treball realitzat.

Una brillant final de temporada!!