Durant aquesta setmana es durà a terme a València el Campionat de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina.

Els nostres gimnastes de l’Egiba hi seran presents en la modalitat de GAF i GAM, nivell de Via Olímpica.

Avui dimarts dia 2, han viatjat les gimnastes de Via Olímpica 1 i 3, ja que seran les primeres en competir. El dia 3 les de VO1 Elsa Martin, Jana Orgaz i Martina Muñoz i el dia 4 les de VO3 Maria Comallonga, Julia Garcia, Julia Sanchez, Claudia Carretero i Julia Monteagudo.

Els propers dies 5,6 i 7 competiran la resta de gimnastes.

En la modalitat de GAF: VO5 Mar Royo, Claudia Navarro i Leire de la Peña, VO6 Laia Font, Ona Sanchez i Marta Cano, VO8 Laura Torrente, VO9 Aina Sola, Berta Monteagudo i Berta Franquesa, VO10 Lorena Medina, Andrea Carmona, Mar Palliso i Carla Font.

En la modalitat de GAM: VO6 Alvaro Giraldez, Pau Sucias, Arnau Delgado, Martí EstarliAitor Gomez, VO7 Gerard Ballestero, VO8 Martí Flores, VO9 Fidel Serra i VO10 Thierno Boubacar.

Molta sort!!