Ahir es va desplaçar a la ciutat Belga de Gante Lorena Medina amb la seva entrenadora Míriam Font, convocades per la seleccionadora Nacional Lucia Guisado. Competició FIG, amb caràcter bianual, al 2007 Lorena ja va formar part de l’Equip Junior junt amb Andrea Carmona que aquest cop es perd la competició, es troba recuperant-se d’una lesió, una llàstima si no de ben segur hi hagués hagut dues representants del Egiba en aquesta competició.

Competició per equips, amb la participació de 21 països.

La selecció Absoluta està formada per la gimnasta Olímpica Anna Pérez, la mundialista Nora Fernández i les joves Alba Asensio, Alba Petisco i la representant del Egiba Lorena Medina.

Aquesta competició, amb un format de 5-4-3, equips de 5, quatre actuacions per aparell i tres notes per l’equip, forma part de les competicions preparatòries pel pròxim Mundial a l’octubre classificatori per Tokio.

Una bona oportunitat per la jove gimnasta del Egiba per competir al costat de les millors gimnastes d’arreu del món i anar agafant experiència en la categoria Absoluta. Competir amb la seleccions Nacionals de: Australia, Argentina, Azerbaijan, Belgium, Canada, Costa Rica, Germany, Great Britain, Guatemala, Iceland, Indonesia, Israel, Italy, The Netherlans & Topturnen Zuid Opmeer, Norway, Austria, Poland, Romania, Slovakia, Spain i Sweden.

Avui ha fet l’entrenament oficial a Pòdium amb molt bones sensacions, preparada ja per la competició de demà. D’aquesta comeptició, sortirà la classificació per equips, i el all-arround. A part, els 8 primers països classificats sumant també la classificació Junior, disputaran la final de diumenge amb un combinat de gimnastes Junior i Sènior.

Adjunto pag. web comeptició: Fit-challenge 2019.be