Aquest cap de setmana es va celebrar a Girona la Fase Final en la categoria de Base, 6, 7 i 8 Via Olímpica, on les nostres gimnastes de l’Egiba van fer una molt bona actuació.

Base 7 Grans, Berta Boixadé va quedar 2ª en la classificació general assolint així també la 2ª posició en l’aparell de barra i la 3ª posició en l’aparell de paral·leles. En la mateixa categoria Glòria Calm va aconseguir la 3ª posició en l’aparell de terra. A la categoria Base 6 petites van competir Idoia Berruezo quedant 5ª en l’aparell de salt, i Roxanna Filip quedant 5ª també, però aquesta amb aparell de terra.

En Via Olímpica 5, Leire de la Peña que per lesió només va poder fer l’aparell de paral·leles. Mar Royo obté la 2ª posició a terra. En Via Olímpica 4 va participar Elena Costa. Pel que fa les gimnastes de Via Olímpica 3 Clàudia Carretero, Júlia Sánchez, Júlia Garcia i Maria Comallonga van fer una molt bona actuació.

Maria Comallonga va obtenir la 1ª posició en la classificació individual, guanyant també a l’aparell de paral·leles asimètriques, terra i plata a barra d’equilibris.

També cal destacar la 2ª posició de Julia Garcia a l’aparell de paral·leles.

En Via Olímpica Junior, Berta Monteagudo va obtenir la primera posició a la general, a salt es va classificar en 3ª posició, en terra i a barra d’equilibri va obtenir el 1è lloc.  Berta Franquesa es va classificar en 2ª posició de la general, 3ª en paral·leles. Via Olímpica Infantil, Ona Sanchez obté la 1ª posició de la general, 1ª en l’aparell de terra i a barra d’equilibris. Via Olímpica Sènior, Lorena Medina aconsegueix la 1ª posició a la general, 2ª en salt i 1ª en l’aparell de terra i paral·leles. Carla Font, 3ª a la general i 1ª a l’aparell de salt. Mar Palliso 3ª en l’aparell de terra. Laura Torrente va competir en la categoria Juvenil.

Diumenge va ser el torn de les més petites, Via Olímpica 1 on van participar les gimnastes Jana Orgaz i Elsa Martin.