Aquest cap de setmana 18 i 19 de maig les nostres gimnastes de Via Olímpica i Base 8 van realitzar la 3a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica artística al pavelló Castell d’en Planes de la ciutat de Vic.

A primera hora Helena Costa va fer una molt bona competició a la categoria de VO4. Tot seguit, Mar Royo, Clàudia Navarro i Leire de la Peña ho van fer a la categoria de VO5, sent Leire 4a a la classificació individual. Cal destacar el retorn de Clàudia Navarro després de gairebé un any sense competir degut a un seguit de lesions. Per acabar la jornada de dissabte, l’equip VO3 format per les gimnastes Maria Comallonga, Clàudia Carretero, Julia Garcia, Julia Sánchez i Júlia Monteagudo, van aconseguir la primera posició del podi, destacant Maria Comallonga quedant 4a a la classificació individual.

En VO6 categoria infantil, Ona Sanchez va fer una gran actuació i va obtenir la primera classificació, Laia Font la 3a posició i juntes per equip aconseguir la 1a posició. En VO 9 en categoria juvenil participa Laura Torrente , en categoria junior Berta Monteagudo que va obtenir l’or a la general i Berta Franquesa que va aconseguir el bronze. Aina Sola retorna a la competició i assoleix la 8a posició. Campiones per equip. En la categoria absoluta Carla Font, plata a la general i Mar Palliso 4a a una plaça del podi.

Diumenge 19 va ser el torn de les més petites de Via Olimpica i Base 8. En VO1 Jana Orgaz, Elsa Martin i Martina Muñoz van realitzar una bona actuació. En la categoria Base 8, participaren Helena Casimiro, Clara Ribero, Carla Perez i Laura Sanchez aquestes dues ultimes gimnastes  veteranes es retiren del món de la competició.