El cap de setmana passat és va disputar al pavelló Municipal de gimnàstica artística de Salt (Girona), la tercera fase Copa Catalunya. L‘Egiba va ser present a les categories de Promoció i Base on van aconseguir un bon nombre de medalles.

Paral·lelament a Gijón competien els juniors de l’Egiba en el torneig Real Grupo de Cultura Covadonga. La participació de la majoria de juniors del país va servir per acabar d’escollir l’equip que ens representarà en els jocs olímpics europeus i en el primer mundial junior.

Fins a Gijón és van desplaçar Fidel Serra que va acabar en 8a posició i Martí Flores 10è de la general però donant una bona imatge en els aparells de barra fixa on va obtenir la millor nota de la competició i en paral·leles on va ser segon. Per l’ Andorrà Joan Prat va ser una competició més per la seva formació amb rutines noves.

Els resultats de la 3ª Fase Copa Catana van ser els següents:

En promoció 5, Pep Sanchez aconsegueix l’or i amb els seus companys Manel Lopez 5è i David Pujol 7è i obtenen la segona posició per equips.

En la categoria de Promoció 1 l’equip format per Unai Muñoz 31è, Otger Guerrero 19è, Quim Martinez 16è, Maximiliano Otin 32è i Adam Dalmau 3è obtenen la 4a classificació per equips a només dos dècimes del podi.

En Promoció 2 l’equip format per Jan Ramos 3è de la general, Marc Martin 35è, Lluc Segura 11è i Unai Moreno 40è pujant al tercer esglaó.

En Promoció 3 l’equip format per Alex Peña 16è, Yeray Casas 29è i Edgar Amil 41è acaben en 8a posició.

Els gimnastes Pau Alberch i Biel Diaz aconsegueixen la segona i tercer posició respectivament en Base 2.

En Base 3 Adam Dalmau obté una 8ª classificació.