Aquest diumenge s’ha celebrat al Centre Esportiu Municipal de la Verneda, la 3ª Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica de Trampolí, on els nostres gimnastes de l’Egiba han fet un molt bon paper aconseguint un 1er lloc en la modalitat de Dobleminitramp i un 2n en Trampolí, els dos per Jana Arisa, juntament amb una meritòria 3a posició en l’aparell de minitramp, aquesta vegada per la companya d’equip, Laia Gironès.

Cal destacar també la gran actuació de Beatriz de Arco, on competeix per primer any en categoria 2A, realitzant una molt bona competició. Així com també la veterana de l’equip Naira Reixach, on aquesta prova li ha servit com a preparació per les següents competicions classificació per al Mundial per edats que es celebrarà a Rússia.

Des d’aquest any, el nostre equip tècnic de Trampolí està format pel Mundialista d’aquesta modalitat Marc Torra i Laia Combelle.