El cap de setmana es va celebrar a Salt la 3ª Fase de la Copa Catalana de Base al Pavelló de Salt, la última competició de la temporada.

En aquesta competició dissabte al matí van participar les gimnastes de Base 4 petites, mitjanes i grans. En la categoria de Base 4 petites van participar Claudia Serrano i Emma Santibanyez, en Base mitjanes Laia Monteagudo, totes elles van fer una molt bona competició assolint tots els objectius de la temporada. Les gimnastes de Base 4 grans, Abril Hidalgo, Rut Thomen, Berta Bayona, Ana Valverde i Cristina Muñoz amb la seva bona actuació es van endur la plata per equips.

Dissabte tarda va ser el torn de Base 5 petites, Victoria Casamitjana i Ivet Carreras.

En Base 6, Anna Torra, Gisela Vidal, Alba Garcia, Laia Roses, Idoia Berruezo i Roxana Filip.

La jornada de diumenge va comença amb la competició de Base 5 mitjanes on les nostres gimnastes de l’Egiba es presenten en dos equips formats per Berta Alberch, Maria Alcaide, Alina Derekhovska, Beth Argerich, Txell Argerich i Berta Heredia. Tot seguit van competir Base 7 grans A, amb l’equip format per Berta Boixadé, Gloria Calm i Noah Garcia, que es van proclamar 3ª per equips en aquesta tercera fase.