Ahir va tenir llos a València, la 3ª jornada de la fase regular de la Lliga Iberdrola on el nostre equip de l’Egiba es jugava la classificació per la Final que es disputarà al mes de juny. L’objectiu es va assolir amb una 2ª posició, només darrera de les balears del Xelska.

L’equip va estar format per: Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso, Laia Font, Berta Monteagudo, Berta Franquesa, Aina Solá i Simona Castro (Xile). Tot i la baixa d’Andrea Carmona per lesió, el combinat manresà ha acabt segon a només 2,035 de l’or.

La gran final la composaran:

Xelska – BAL- 42 punts

Egiba – CAT -39 punts

L’Hospitalet -CAT – 26 punts

Salt -CAT -24 punts

D’altra banda, manté la categoria Les Moreres, amb 20 punts.

La Promoció de descens la competiran Los Cantos Alcorcon, amb 11 punts i Terrassa, amb 7 punts. El descens a segona divisió ha estat pel Granollers amb 5 punts.

Enhorabona!!